HOLLAND PARK, LONDON

The parents of four teenage children wanted to update the interiors of their long standing family home. In the first phase, we worked with the child individually to understand their own aspirations for their perfect bedroom. The second phase of this project was to redecorate the garden level of the house. We created the ultimate family snug with dark paneling and wool upholstered walls. We freshened up the kitchen area by adding impressive solid bronze doors leading to the garden and by tweaking the layout of the kitchen and adding new joinery.

The final phase of the project was to totally reworking the first floor of this impressive Holland Park villa.Creating a master suite that has his and her dressing rooms, new ensuite, and a private sitting room just for the parents.

[envira-gallery id="7064"]